• OB-header-vervolgpagina-2.jpg

« Terug

Stap 4: Begeleiding en coaching

VIPAC-Stap-4-Begeleiding-en-coaching-1.jpg28 jun

Door de aandacht te focussen op het logistieke proces en de medewerkers zelf, ontstaat er al snel een slimme samenwerking. Dit is nodig om tot het juiste resultaat te komen. Samen met de projectleider gaan de beschikbare medewerkers aan de slag. Iedereen heeft een eigen taak en rapporteert aan de leidinggevende op het project.

Continue monitoring

Wat is het vertrekpunt en waar gaan we naartoe? Dit zijn twee belangrijke vragen in het proces en de samenwerking. Gedurende het werkproces wordt er constant geanalyseerd, aangestuurd en verbeterd. De medewerkers worden als het ware opgeleid en ondersteund in het nieuwe werken en anders denken. De tussentijdse metingen en positieve resultaten zullen bijdragen aan het werkplezier.

Vraag een informerend gesprek aan

Resultaatgericht werken

Een logistiek probleem is niet van de ene op andere dag opgelost. Niet voor niets wordt er gewerkt met een ‘meer stappen plan’. Er zijn nu eenmaal veel kleine stapjes nodig om tot het grote doel te komen; besparing op kosten, tijd en ruimte. Resultaatgericht werken en handelen zorgt ervoor dat iedereen de juiste visie behoudt en enthousiast blijft.

Meer ruimte

Binnen een verbetertraject gebeurt er veel binnen het bedrijf. Er ontstaat figuurlijk meer lucht en ruimte voor de medewerkers in de dagelijkse werkzaamheden. Het domino-effect is nu positief en zorgt voor een aaneenschakeling van gunstige gebeurtenissen.

Samen veranderen

Alle problemen hangen samen met verlies van tijd, geld en kwaliteit. Op elk moment kan Vipac instappen en een verandertraject starten. Op basis van jarenlange ervaring weten onze experts de vinger op de zere plek te leggen. Samen met de betrokken medewerkers wordt het plan zo goed mogelijk uitgevoerd en proberen we problemen in de toekomst te voorkomen.

Vraag een informerend gesprek aan

« Terug

Deel dit bericht

Scroll naar boven