• OB-header-vervolgpagina-2.jpg
Home ›› Warehouse Manager

Ervaren warehouse manager nodig?

Verlangt u naar beheersbaarheid en rust in uw magazijn? Een optimale voorraadbetrouwbaarheid, kortere doorlooptijden, efficiëntere administratie en gestroomlijnde logistieke processen? Als ervaren aanbieder van logistieke diensten en adviezen kan VIPAC ruimschoots aan deze wensen voldoen. Wij nemen de rol van warehouse manager van uw magazijn graag op ons.

Neem contact op ››

VIPAC warehouse manager

Warehouse manager diensten

Als warehouse manager lossen wij ieder probleem binnen uw magazijn op. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat alle materialen vindbaar en beschikbaar zijn, dat de fysieke voorraad gelijk is aan de online voorraad, dat u controle heeft over het bestelproces en dat onveilige situaties niet meer voorkomen. Het resultaat hiervan is een perfect geordend magazijn dat optimaal functioneert, waardoor u geld, tijd en ruimte bespaart.

Werkwijze warehouse manager

Wij werken volgens een meer stappen plan. Allereerst onderzoeken we welke problemen er zijn en uit welke elementen deze problemen bestaan. Doorgaans hebben organisaties die bij ons komen te maken met voorraadverschillen, misgrijpen en materialen die zoek zijn. Uit het onderzoek volgt een strategie waarin de te nemen stappen staan omschreven in een plan van aanpak. Dit plan bestaat uit een data-analyse, nulmeting en verwachtingsmanagement (planning en taakverdeling). Vervolgens zullen we dit plan doorspreken en als u akkoord bent, starten we met begeleiding en coaching. Het einddoel is een geoptimaliseerd magazijn met zelfredzame medewerkers. Dit wil zeggen dat de medewerkers zo goed zijn opgeleid dat ze zelfstandig verder kunnen en dat de kwaliteit van uw magazijn gewaarborgd blijft.

Warehouse manager VIPAC
Neem contact op ››

Data-analyse warehouse manager

Voor een warehouse manager zijn cijfers zeer belangrijk. Meten is weten. Daarom maken we een data-analyse. We geven een indicatie af van de grootte van het probleem, plus alle onderliggende kleine problemen. Dit biedt u inzicht. U ziet waar de verbeterpunten liggen. Ook doen we een nulpuntmeting, waarbij de huidige situatie het nulpunt is. Zo kunnen we tijdens het proces zien of onze verbeteringen effect hebben en sturen we bij waar nodig. Aan het eind van het project ziet u in cijfers in hoeverre de interne logistiek is verbeterd en hoeveel tijd en geld u hiermee in de toekomst bespaart.

Warehouse manager projecten

Sinds 2005 hebben wij al vele projecten als warehouse manager voltooid. Zo hebben we in een tankbouwbedrijf in Rotterdam de goederenontvangst geoptimaliseerd en het gereedschapsbeheer verbeterd. Iedere magazijnmedewerker weet nu waar welke spullen zijn opgeslagen. Ook is de kans op productiestilstand zeer klein, want de productieafdeling krijgt zijn materialen nu altijd op het juiste moment. Voor een voedselmiddelen bedrijf in de Antwerpse Haven hebben we de interne logistiek van verpakkingsmaterialen verbeterd. Het magazijn was te vol, waardoor de verpakkingsmaterialen niet veilig waren opgeslagen. We hebben uiteindelijk een uitstekend geordend en veilig magazijn achtergelaten waarbij de in- en uitvoer van materialen is geoptimaliseerd.

Warehouse manager contact VIPAC

Warehouse manager spreken?

Heeft u behoefte aan persoonlijk contact met een warehouse manager? Een professioneel gesprek over de frustraties die u op dit moment heeft, en wat wij hierin voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op met ons via het contactformulier, per mail of per telefoon. We bieden u graag onze logistieke diensten aan.

Neem contact op!

Proces

icon1-probleem-in-kaart-brengen-V3.png

Probleem in kaart brengen

icon2-oplossing-formuleren-V3.png

Oplossing formuleren

icon3-oplossing-uitvoerenbegeleiden-V3

Oplossing uitvoeren/begeleiden

icon4-het-effect-meetbaar-maken-V3

Het effect meetbaar maken

Scroll naar boven